second hand +

магазин e c r u3 март 2010 г.

В предмети - Фрида

"Фотоапаратът Rolleiflex е подарък от мъжа ми за 30-тата ми годишнина. Компания му правят два от любимите ми албуми. Прекрасен, прекрасен от прекрасен."
"Най-екстравагантните обици, които имам. От Англия и сестрата на мъжа ми. Кой каза, че роднините са лошо нещо?"
"Винаги съм се мислела за разчупена, но в последствие се оказва, че си купувам предимно един тип обувки, панталони, блузи. Внезапно гардероба ми е в синьо, зелено, кафяво и черно. Бижутата, които обичам да нося са с тюркоази, а шаловете ми в сходна тоналност."
"Обожавам Doc Martens. Обожавам линията им, тежестта и стабилността им. Харесва ми това, че не се разпадат на първата година. Харесват ми и защото мога да ги нося с дънки, комбат панталони, къса пола или панталон.
Този Мартинс видях в американския сайт на фирмата. Елементът, с който ме спечелиха веднага бе оксфордската им перфорация, другото е Мери Попинския им чар."

"Всяка жена трябва да има кашмир в гардероба си. Този е Paul Smith от ecru. Розата е мое допълнение - мил подарък за дъщеря ми от скъп приятел, който аз тихо присвоих.""Както вече споменах, обичам, харесвам и търся оксфордската перфорация в една обувка. Този Camper ми е подарък от шефовете ми. Нося го рядко, защото високия ток изисква да не се бърза, а аз винаги закъснявам за някъде."

Фотография: Фридман


6 коментара:

Christo Stankulov каза...

Ай, честит ти Ролайфлекс Туетелина! :)

LaMartinia каза...

Чудни!Взимам апарата и Док Мартенса :-)

Флор каза...

Аз вземам Фрида. Зaдръжте вещите. Мерси! :)

Lilia каза...

аз искрено ти благодаря за искреното отношение вчера/мисля, че беше самата ти,)/ изпълваш душата с неподправеността и страстта си! късмет!

Мария Лу каза...

Много ми харесва първата снимка от любимите предмети на Фрида. Вече я имам на хартия:)

Lilia, благодаря ти:)

DESi каза...

Симпатичен блог си имаш. "Ще се видим другата седмица за якето." ;) и приятна неделя.

Sheer White Tee blog

Популяризирайте Вашата страница също